tisdag 17 april 2012

100 000 besökare = Tävling!

Insåg just att det lilla räkneverket passerat den magiska siffran 100 000 besökare! Det måste firas! Är ju såklart nyfiken på vem det är som läser så lämna en kommentar och du har chans att vinna ett hemligt tygpaket. Tävlingen pågår fram till den 30 april 2012.

Om man vinner men inte vill ha tyg så går det bra att byta mot en frk Rosette mössa!

TILÄGG: Ni skriver så fint, jag blir så rörd! Tack till er alla som tar er tid att skriva! Så kul att ni anonyma läsare gör er till känna också. Ähh -  jag gillar er alla! Tack!

118 kommentarer:

  1. Hej!
    Anna heter jag, har en stor hund, en trevlig karl och två flickor under 3 år. Syr en del (även om jag just nu är inne i en sy-svacka).

    Minns inte hur jag hittade din blogg men jag tror att det var när jag var höggravid och surfade omkring för att få dagarna att gå. Så för drygt ett år sedan måste det ha varit!

    SvaraRadera
  2. Hej! Är inne här rätt ofta och inspireras av allt som sys och designas! Har länge gått o varit sugen på en frk Rosette mössa men får nog ta det till hösten, nu hoppas jag mössorna snart får läggas i garderoben o sommarkläderna får komma fram! Grattis till 100000!

    SvaraRadera
  3. martina heter jag. jag läser dej ofta men kommenterar sällan. syr till mina barn men har börjat sy lite till mej sjläv. tror jag hittade hit från sytokiga gruppen en gång i tiden.... vill gärna vara med i din tävling! grattis till så många besökare!
    martinasvensson82@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. Hej! Härligt med så många besökare! Jag är en av de ;)

    SvaraRadera
  5. Hej,
    vad kul med en tävling! Jagär en av de som ofta tittar in på din blogg för att se alla fina tyger och vad du har sytt.
    Mvh
    Malin
    malin_neptin@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Ja du vet väl att jag läser :) Läste redan före helgens sylan. Tycker du ger stor inspiration!! (Sen var du väldigt trevlig i verkligheten oxå!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra, då kan jag andas ut :-D Tack för fina ord!

      Radera
    2. Hej!
      Jag kan inte skriva en egen kommentar:( Räknas min kommentar ändå!?

      Radera
  7. Hej! Inte förvånad att din besöksräknare tickar på . Det är så inspirerande att titta på dina fina alster. Önskar att jag kunde sy lika fint som du. Jobbar på och övar.

    Ha det gott.

    Kram Karin

    SvaraRadera
  8. Marie-Therese2012-04-17 11:09

    Jag är en 2-barns mamma som fått upp ögonen för vackra tyger och fina design åt mina barn. Att få det där speciella till sina barn. Mycket färg och härliga färger och former.
    Skulle vara kul att försöka mig på att börja sy själv nu :)

    SvaraRadera
  9. tittar ofta in här, och inspireras av allt du syr!

    SvaraRadera
  10. Hej hej! Jag hittar mycket inspiration här inne. Tack för att du delar med dig :)

    SvaraRadera
  11. Madeleine Hulten2012-04-17 11:23

    Är en småbarnmamma från västkusten som alltid har haft ett syintresse men har liksom aldrig kommit längre än till gardiner, dukar och byxuppläggning. Tack för en otroligt inspirerande blogg! Jag ska själv köpa mig en overlock maskin och börja sy kläder både till lilla fröken hemma och till mig själv nu när jag fått så mkt bra ideer! Du får sömnad att se otroligt roligt ut!

    SvaraRadera
  12. Läser allt, skriver sällan! *skäms* Är inne i en sysvacka men tror ändå mina skåpar skulle må bra av lite tygpåfyllning, höhö! Väntar tredje barnet och blir det nån så kallad fritid över skulle jag gärna sy lite babykläder igen!

    Tack för en inspirerande blogg!
    Kram Carolina

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Tyvärr är väl detta ännu en sådan tävling där man ska skriva bäst formulerat. Tyvärr är jag alldeles för dålig på att uttrycka mig...

    MEN ville bara säga ändå att jag alltid läser din blogg när det kommit något nytt och att det alltid är inspirerande. Så tack för det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej jag kommer att dra lott, är inte heller begåvad med språket. Detta är en väldigt enkel tävling, bara att lämna en kommentar och hoppas på lite tur!

      Radera
  14. Jag vill vinna!! Läser dig jämt - det vet du Malin!

    SvaraRadera
  15. Jag vill oxå vara med! Är alltid så impad av tyger du designat och av kläderna som du syr till dig och de dina!!!

    SvaraRadera
  16. Jag besöker din blogg varje vecka och beundrar din kreativitet. Jag har symaskiner men svårt att komma till skott... Lite nya tyger skulle definitivt få mig att bli sysugen.

    Mvh Caroline Bergström

    SvaraRadera
  17. Jag heter Helena och började sy för 1 1/2 år sedan efter att blivit inspirerad av min arbetskollega Markill. Jag besöker flera bloggar för att få inspiration och tips för att kunna skapa egna "underverk".
    Att ni var så många duktiga tjejer där ute kunde jag inte drömma om den degan jag började sy-bloggs-surfa.
    //Helena Jonsson

    helenaj75@telia.com

    SvaraRadera
  18. Grattis till alla besökare! Följer din blogg och inspireras av allt fint du gör och tyg som du designar! Vill gärna vinna lite snygga tyger!

    SvaraRadera
  19. Hej Malin, fick en Cp i julklapp, och surfade runt efter tips o trix, hittade hit och fastnade :) Blir superinspirerad av allt fint du gör och inte minst vill jag vinna dina tyger som jag bara älskar. Håller tummarna!
    Mvh Åsa

    SvaraRadera
  20. Jag läser allt! Jag kan inte sy, kanske en rak söm men inte så mycket mer. Men min mamma är jätteduktig och hon är dessutom sjuk så det som håller henne "på benen" är att hon kan sy lite då och då. Om jag vann skulle jag ge henne tyget och beställa något fint till mina barn. A win-win situation!! :D

    Tack för en fin blogg!

    //Ulrika

    SvaraRadera
  21. Åh jag som älskar tyg!! är gärna med och tävlar!

    SvaraRadera
  22. Grattis till alla besökare, jag brukar vara här och snoka ;) Men det vet du säker redan när jag brukar lämna lite kommentarer i mellan åt =) Är gärna med om denna chans!

    SvaraRadera
  23. Är en trogen läsare! Allt du gör blir så fint! Spännande med tävling, hoppas på vinst! Grattis till 100 000!!!

    SvaraRadera
  24. Grattis till massa besökare, men vad annat kan man förvänta sig när du gör så fina saker ;)

    SvaraRadera
  25. Grattis till alla besökare!! =)
    Jag vinner gärna tyg, vore så kul!

    SvaraRadera
  26. klart många kollar din blogg!

    SvaraRadera
  27. Va roligt med så många besökare ! :)

    SvaraRadera
  28. Grattis till 100 000! Hittade din blogg via dina tavlor först tror jag, tycker om o sy till mina barn och inspireras alltid av dina inlägg.

    SvaraRadera
  29. Jag läser också! Det är synd att vi aldrig lyckts säga mer än hej på syfestivalen, det vore skoj att prata någon gång. Kanske nästa festival!
    /Strömming

    SvaraRadera
  30. Grattis till alla besökare! Jag har ju tittat in här under flera års tid, nästan från blgogstarten? för att se allt fint du skapar! :)

    SvaraRadera
  31. Grattis till alla besökare! Jag har tittat in här länge och beundrat dina ursnygga sydda alster! Vore kul att vinna lite läckra tyger!

    SvaraRadera
  32. Hej :)
    Vad roligt med så mycket besökare, men så är du också en inspirationskälla :) Stjärnor och cirklar är en storfavorit här och tyget du ritat åt Gekko är bara för underbart :)

    SvaraRadera
  33. Jag följer dig på bloglovin eftersom jag älskar sybloggar!

    SvaraRadera
  34. Hej, jag har nyligen hittat hit efter att jag som gravid börjat leta efter inspiration till att börja sy.
    Jag är väldigt gärna med i din tävling.

    Kram Jinni

    jinni@whatiwant.se

    SvaraRadera
  35. Jag började sy för några månader sedan och har förälskat mig i dina tyger. På min (långa) tygönskelista finns flera av din tyger på topp 10. Därför hoppas jag innerligt att jag får vinna ditt hemliga paket! Oavsett vem som vinner, kan du visa vad som var i paketet? Är ruskigt nyfiken ...

    /Johanna

    SvaraRadera
  36. Hej, jag heter Tina och hittade hit via min svägerska. Syr inte små mycket själv, men tycker det är fantastiskt roligt att se vad du får till. Skulle önska att jag var så kreativ själv.
    Skulle jag vinna önskar jag mig nog en mössa för de är så himla fina!
    /Tina

    tollefsen.tina@gmail.com

    SvaraRadera
  37. Vore ju fantastiskt roligt att få vinna lite tyger från dig!

    SvaraRadera
  38. Klart man vill vara med och vinna dina fina tyger Malin! Är så glad att jag fått dig som min cybersyvän<3 grattis till alla besök, ceep up the good work KRAAAM

    SvaraRadera
  39. Ja klart jag vill vara med. Kikar in här ofta (men är dålig på att lämna avtryck) -både för inspiration och tips och idéer.
    /Aina

    SvaraRadera
  40. Klart man vill ha en chans att vinna dina underbara tyger!

    SvaraRadera
  41. Klart jag vill ha chansen att vinna tyg!

    SvaraRadera
  42. vill gärna vara med och tävla om fina tyger :-)

    SvaraRadera
  43. Jag vill också vara med i tävlingen och vinna fina tyger.

    SvaraRadera
  44. Jag vill jättegärna vinna!! Älskar ju din "ficktut".

    SvaraRadera
  45. Vill också tävla. Du gör så fina tyger!

    SvaraRadera
  46. Jag brukar läsa! Alice från Göteborg. Du gör så mycket fint och genomarbetat. Och så kul att läsa bloggar som inte bara gör samma saker utan det dyker upp små oväntade grejer titt som tätt. Och jag vill gärna vinna såklart :)

    SvaraRadera
  47. Klart jag vill vara med och tävla, jag brukar inte titta in i din blogg så ofta men ser allt fint du lägger ut på Facebook. Nu har jag lagt till dig på min blogglista så jag kan titta in oftare :-)

    //Marina

    SvaraRadera
  48. jag vill gärna va med å tävla du gör så fina saker.. å gillar att titta på allt du gör mycket man själv skulle vilja göra men det skulle inte bli lika snyggt som dina... /jeanette
    logendesign@hotmail.se

    SvaraRadera
  49. Idag har jag läst igenom din blogg och stilla undrat varför i hela friden inte dina blogginlägg har dykt upp på Blogglistan på min blogg?!!?
    Kom på varför, och har åtgärdat! Så nu följer jag din blogg och kommer inte att missa ett enda inlägg mer!! För vad mycket fint du har gjort!! Helt i min stil.
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  50. Hej! Jag kikar ofta in här och låter mig inspireras av dina fina alster! Har haft en väldigt tuff tid privat och då har symaskinen och mina inspirationskällor; bland annat du, varit ovärderlig hjälp! Stor kram å hoppas på tur, och om jag skulle vinna hoppas jag även på hjälp med syideer och råd och stöd :-)

    SvaraRadera
  51. Hej! Jag kikar ofta in här och låter mig inspireras av dina fina alster! Har haft en väldigt tuff tid privat och då har symaskinen och mina inspirationskällor; bland annat du, varit ovärderlig hjälp! Stor kram å hoppas på tur, och om jag skulle vinna hoppas jag även på hjälp med syideer och råd och stöd :-)

    SvaraRadera
  52. Hej! Jag kikar ofta in här och låter mig inspireras av dina fina alster! Har haft en väldigt tuff tid privat och då har symaskinen och mina inspirationskällor; bland annat du, varit ovärderlig hjälp! Stor kram å hoppas på tur, och om jag skulle vinna hoppas jag även på hjälp med syideer och råd och stöd :-)

    SvaraRadera
  53. Så klart jag vill vara med och tävla :-) Följer din blogg och läser alla inlägg, om än inte varje dag - när jag väl läser så läser jag ikapp mig. Du är superduktig och gör såå fina saker!

    SvaraRadera
  54. Hej
    Camilla heter jag, läser din blogg sen ett tag tillbaka.
    Hittade till din blog via gruppen vi sytokiga på Facebook.
    Kul att så många läser och kul m en tävling

    SvaraRadera
  55. Hej!

    Kikar in nu som då på din blogg, älskar allt fint du gör!
    Nu hoppas jag på tur. :)

    SvaraRadera
  56. Kikar in på din blogg lite då och då och varje gång förundras jag över allt fint du gör. Är även medlem i Vi sytokiga. Jag kommer från hockeystaden Skellefteå (även om den i syvärlden säkert mer är känd som Johanna Ahlards hemvist). Mellan jobb som kurator och all hockey försöker jag sno ihop lite plagg till min son. Några presenter och beställningar sys även. Håller tummar och tår!

    SvaraRadera
  57. Hej hej!
    Jag heter Jill och hittade hit via sytokig på facebook.
    Du gör verkligen fina saker, hoppas jag ska kunna lära mig att göra något som kommer en smula i närheten av dina saker.

    SvaraRadera
  58. Har läst din blogg länge så det var så himla kul att ses i verkligheten i helgen!

    SvaraRadera
  59. Annamaria Hultén2012-04-19 00:05

    kikar in här lite då o då är väldigt dålig på att kommentera i bloggar brukar bli på facebook.

    Hittar massor av fint här inne o får en hel del inspiration.

    SvaraRadera
  60. Hej hej! Om man räknar bort syslöjden i skolan och de få sömmar jag sydde medan jag fortfarande bodde hemma hos mor, så är jag en novis i denna underbara värld. Men med mormors gamla trotjänare till symaskin och massor med god vilja och många fina bloggar att läsa, så tror jag nog att jag kommer kunna skapa fina saker jag med :).

    Tack för att du inspirerar och designar fina tyger, som jag såklart vill va med att tävla om :). Hoppas på massor med tur i lottdragningen! :)

    Kram från Christin i tygstaden Borås :)

    SvaraRadera
  61. Roligt att titta på tyger. :)
    Blev tipsad om denna blogg och tävling, så jag tänkte jag prövar. ;)
    Syr ibland när andan faller på, men annars är det mycket virkning och stickning....
    Hälsn Elin!

    SvaraRadera
  62. Du gör alltid så fina saker så inte konstigt att du nu passerat 100 000 besökare. Finns nog inte en kotte på Sytokiga som inte tagit del av dina fina tutar heller :)

    Hoppas ju nu självklart på vinst och förhoppningsvis är det ågra av dina fina egendesignade tyger som man vinner :)

    SvaraRadera
  63. Hej! Blir inspirerad av allt fint du syr, och de fina tyger du ritar! Är med i samma sytokiga fb-grupp också :)

    SvaraRadera
  64. Hej! Blir inspirerad av allt fint du syr, och de fina tyger du ritar! Är med i samma sytokiga fb-grupp också :)

    SvaraRadera
  65. Hej! Du gör jättefina saker!!! Klart man vill vara med o tävla om lite tyg!!

    SvaraRadera
  66. Älskar dina saker! Vill jättegärna vara med oxh tävla om lite tyg!

    SvaraRadera
  67. Åhh. Jag är med och tävlar!!

    SvaraRadera
  68. Grattis!! Du har en så egen och stilren stil att det är ett nöje att läsa din blogg och se allt du skapar!
    Marika

    SvaraRadera
  69. Wiiiiihooooo, grattis till så många besökare, my god. :-)
    Jag är gärna med och tävlar, såklart! KRAM

    SvaraRadera
  70. Grattis till 100 000!
    Gillar din stil, och är glad att det kommer fram fler illustratörer på marknaden. Keep up the good work!

    SvaraRadera
  71. Jag tittar in någon gång då och då för att få inspiration. Jag har hittat dig via sytokiga

    SvaraRadera
  72. Du har en jättefin blogg! Och självklart vill jag vara med och tävla!

    Olivia Totemark Lindström (totemark@gmail.com)

    SvaraRadera
  73. Fantastiskt trevlig sida! Jag vill gärna vinna lite tyg!

    therese at milestad punkt se

    SvaraRadera
  74. Oj vad roligt Malin,självklart är jag jättegärna med och tävlar om dina underbar tyger! :) ( 3exter@gmail.com )

    SvaraRadera
  75. Är ofta inne och tittar på dina fina saker. Tävlar gärna om tyg.

    annika-holm@bredband.net

    SvaraRadera
  76. Tittar då och då in på din sida och tittar på dina fina alster. Vill gärna tävla om lite tyg. /Lizzy

    SvaraRadera
  77. Här är ännu en som mest smyger i vassen o sällan kommenterar. Även jag såklart imponerad av dina alster. Tänk, va kul att kunna designa tyg! Plus till dig oxå som delar med dig av din kunskap i tut:ar!

    SvaraRadera
  78. Såklart att jag läser! Jag är gärna med och tävlar om tyg :)

    SvaraRadera
  79. jag läser självklart! och tävlar gärna!

    SvaraRadera
  80. Klart att jag vill vinna snygga tyger. Hittade dig via vi sytokiga. Hoppas på att vinna.

    SvaraRadera
  81. Läser och blir otroligt inspirerad av dina tyger och allt du syr. Har en tid funderat på att köpa mig en overlock, ska jag? ska jag inte ? så har tankarna gått... Nu har jag bestämt mig.. Jag ska klippa till , så får det bli, här ska skapas. Du har inspirerat så mycket! Tävlingen är ju toppen, då kan man ju få chansen att ha nått att sy av också.. Skattepengarna får gå till Overlocken.Tjing Kram Rosie

    SvaraRadera
  82. Halloj och grattis!

    Jag är en av dem som läser din blogg lite då och då. Som alla andra är jag också imponerad av de fina alster du knåpar ihop. Hur jag hittade in kommer jag inte ihåg och tyvärr har jag varit för feg för att lämna någon kommentar ännu. Självklart vill jag vara med och tävla, de tyger som du designar är ju ursnygga!

    / Emeli Magnusson (jumbonotter@hotmail.com)

    SvaraRadera
  83. Hej - jag har nog aldrig lämnat en kommentar tidigare, men nu kunde jag inte motstå!

    Jag trillar in här ibland - allt för ofta ;) Jag blir nämligen kvar... länge... när jag borde göra annat. Det är så inspirerande och kul att se dina tyger, din design, dina färdiga alster och dina tips.

    Jag har sytt mycket tidigare, mest åt mig själv och kläder till andra vuxna. Men sedan jag fick barn har tiden inte funnits. Fast de senaste månaderna har det börjat klia i fingrarna igen - och jag vill gärna börja göra lite åt mina små och kanske åt mig själv. Och då är din blogg ett ställe jag gärna bläddrar runt i för att få idéer, tips och mod att sätta saxen i tyget och pröva på nya grejer. Och att få vinna lite insprerande tyger skulle ju göra att det blev lite extra roligt att ta tag i det.

    Jag har själv ingen blogg eller liknande att dela med mig av, men skulle jag ha turen att vinna så kan jag kontaktas på "minablocketannonser@gmail.com". Och jag lovar att återgälda med några bilder på det som jag då skulel sy!

    tack för en fin blogg med mycket inspiration och glädje :D

    // J

    SvaraRadera
  84. Hej! Läser i tysthet, men vill gärna vinna ett tygpaket! :) Grattis till alla besökare!

    SvaraRadera
  85. Såklart man vill vinna fina tyger =)

    SvaraRadera
  86. Men så spännande med tävling :) Den är jag gärna med i.
    Är en smygläsare härinne :P
    /Aneta

    SvaraRadera
  87. Självklart håller jag koll på din blogg. Jag älskar ju din lite vuxnare stil på tyger som du säkert redan vet :D. Nu bara längtar jag efter mina nya snygga namnlappar ;)

    SvaraRadera
  88. Jag vill tävla med =)
    Jag läste din blogg för ett år sen, typ varje dag, sen skulle min man installera om min dator och alla mina sparade favoriter försvann och jag tappade kollen på allt ;)
    Nu hittade jag dig på Vi Sytokiga, kul, gillar verkligen dina alster!

    Lena

    SvaraRadera
  89. hej vill också vara med och tävla.
    Mycket fint såg jag på din blogg
    ha en bra dag /carina
    ninnak@hotmail.com

    SvaraRadera
  90. Jag gillar din blogg som ger inspiration och självklart vill ja va med och tävla
    Nr1jausa@hotmail.com

    SvaraRadera
  91. Jag vill självklart vara med och tävla! Älskar din blogg, du ger mig sån inspiration till att sy kläder till mig själv!

    SvaraRadera
  92. Jag vill också vara med! :) Du inspirerar varje gång!

    SvaraRadera
  93. Hittade dig via Karinottilias sew-along, där jag också är med. Din blogg är alltid så inspirerande! Du syr så fina saker och verkar ha skapat perfekta mönster för det du gör! Jag hittar ofta inspiration i det du gör!

    Grattis till 100 000 besökare!! Superkul!!

    SvaraRadera
  94. Vill gärna få en chans jag med. Lena

    SvaraRadera
  95. Självklart vill jag oxå vara med och tävla. Din blogg är superfin och dina kreationer jätteinspirerande!

    /Hanna Seger Elsberg

    SvaraRadera
  96. Oj, grattis till alla besökare.
    Du gör jättefina "saker" och ditt namn är helt underbart jag blir glad när jag hör det- "frk rosette" :-D
    /Paula
    allenp@glocalnet.net

    SvaraRadera
  97. Tycker mycket om din blogg, hittade den när jag letade efter bloggar med både barn och vuxenkläder. Vore kul med tygpaket! / Anna i alingsås

    SvaraRadera
  98. Klart jag vil vara med och tävla!:) Grattis till alla besökare och tack för inspiration och fina tyger!

    SvaraRadera
  99. belv osäker på om jag kommenterat innan, men jag vill va med i utlottningen iaf. :)

    SvaraRadera
  100. Hej! Jag har äntrat bloggvärlden ganska nyligen och då jag startade min egen lilla syblogg upptäckte jag även denna fantastiska värld av bloggar som din. Jag har hittat hit ganska nyligen men har redan sett så mycket fina inspirerande grejer. Tack! /Maria

    SvaraRadera
  101. GRATTIS! och Tack för alla fina saker vi fått genom åren!/sandra

    SvaraRadera
  102. Det skulle vara jättekul att vinna ett tygpaket, gillar det nya rosett tyget som du harv designat!/Åsa
    Kotten456@telia.com

    SvaraRadera
  103. grattis till alla besökare hoppas på en vinst så klart ;)

    SvaraRadera
  104. Så kul att du har så många besökare...och nu ytterligare en :))))

    SvaraRadera
  105. Hallå! Jag brukar titta in här och titta på allt fint du syr. Försöker sy lite till mina barn, men har inte ännu vågat mig på att sy till mig själv... Nu håller jag tummarna för att jag ska vinna tyg av dig!

    Malin

    SvaraRadera
  106. Grattis till alla besök!! Har just hittat hit! Jättehärligt att se allt fint du gör!
    Självklart skulle det var skoj att vinna tyg! Tänkte just börja ta upp en nästan bortglömd hobby!
    Kram/ Ingrid G

    SvaraRadera
  107. Grattis till det stora antalet besökare och alla fina tyger du har designat! Jag är gärna med och tävlar om lite tyg! :)

    SvaraRadera
  108. Åh jag vill gärna vara med å tävla om tyg, du är verkligen en inspirationskälla.

    SvaraRadera
  109. Grattis till så många besökare! Jag vill jättegärna vinna ett snyggt tyg :)

    SvaraRadera
  110. Så kul att du fått så många besökare! Tittar in här ibland och inspireras av allt fint du gör!

    SvaraRadera
  111. Du gör mycket fint så jag tittar ofta in och låter mig inspireras. Tack!
    //Helena
    helenaj75@telia.com

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!