tisdag 19 juni 2012

Marint med spets

I helgen var jag på syjunta med ett gäng kreativa tjejer. Av snälla Lilla P fick jag byta till mig lite spetstyg. Som hon i sin tur köpt via Ulla på Fb, Ulla säljer superbilliga tyger men det är inte så lätt att handla, man ska ringa och det är inte riktigt min melodi så jag blev såklart glad när jag fick känna och byta till mig lite Ulla tyg.

Idéerna i mitt huvud har liksom svämmat över under en period speciellt då jag saknat spetstyg, men högst upp på listan var att blanda spets och mjukt tyg. Så igår kväll fick jag någon timme över och då var det bara att gasa! Det bästa med kvällens sömnad var att inget strulade, inga maskiner eller trådar som tagit slut, bandkantningen flöt på som den alltid borde, mina knappar från 3exter fastnade nästan av sig själva. Det enda som stör mig lite är att det kanske vore ännu snyggare att byta den vita rosetten mot en rosa.

Mönster eget, tyg från FB och Ohlssons

Den hänger med till jobbet idag och ut till Fjäderholmarna i em!

9 kommentarer:

 1. Människa vad mycket snygga kläder du syr till dig själv. Jag gillade den vita rosetten!

  Och jag känner att jag måste nog kontakta Ulla....

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint! Tack fina du för det otroligt uppiggande inlägget du gjorde igår ;)

  SvaraRadera
 3. Måste kommentera igen! Supersnyggt! Har ju lite spets kvar efter bhsömnad så det blir nog något som denna sytt hos mig också

  SvaraRadera
 4. Å vilken fin kofta!!! Älskar spetsen på ryggen!!! Och det var väldigt snyggt med den vita rosetten men kanske att du lyfter den ännu mera med en rosa!!!

  SvaraRadera
 5. Lika fin som alltid! Både du o koftan =) jag gillar att du syr så mkt till dig själv! Det vill ju jag med göra...! Den där Ulla får man snart ta o ringa tror jag...

  SvaraRadera
 6. Den blev verkligen superfin!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!