måndag 18 juni 2012

Karinottilia - kvalitetstyger på nätet!


Tänkte börja blogga om lite mer tips & trix och inte bara göra inlägg om mig själv och vad jag sytt hela tiden. Så jag börjar med ett inlägg om Karinottilia som säljer kvalitetstyger på nätet. Bakom företaget hittar vi en fantastiskt varm och trevlig Karin, som jag lärt känna via bloggen/FB/syvärlden.
Karin syr helt fantastiskt vackra saker som verkligen är välsydda, jag har klämt och känt på dem på senaste syfestivalen. Karin har en egen webshop där hon säljer tyger, mönster och tillbehör från b.la Amy Butler, Joel Dewberry, Kokka fabric, Colette Patterns mm. Hon har verkligen handplockat de finaste tygerna och tillbehören från några av de bästa varumärkerna, enligt mitt tycke. Har ni inte tittat in hos Karinottilia så är det på tiden att titta in där, Karin är väldigt snabb på att svara på frågor och väldigt hjälpsam, så tveka inte att kontakta henne om du behöver!

Karin driver även en blogg, där hon ofta driver olika Sew alongs som är kul att vara med i!

Sen vill jag även passa på att tacka Karin för förtroendet att ta fram en ny logotype till Karinottilia - tack!

1 kommentar:

  1. Ja, hon har så mycket fint och verkar väldans trevlig. De få sekunderna jag pratat med henne på sy-festivalen och genom internet-världen.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!