söndag 11 september 2011

Ugglor i flera generationer!

När jag väntade Måns köpte jag en body från Småfolk med ugglor på eftersom att jag kände igen de där ugglorna, det visade sig att i en kartong på vinden låg en gammal tröja från Fix med samma ugglor på. Jag och mina systrar hade alla haft den tröjan som barn.

Sen började Jofotex att sälja dessa ugglor som tyg så då köpte jag på mig lite och sydde bla det röda/rosa setet här ovanför. Nu när jag beställde lite tyg från Jofotex passade jag på att köpa hem lite mer ugglor, denna gång i brunt. Så ikväll sydde jag den bruna tröjan överst. Jag tröttnar nog aldrig på detta mönster!

Mönstret till tröjan är från senaste Ottobre (tack för tips). Det var ganska så bra, lite trångt i halsen så det ska jag tänka på, sen la jag själv till några centimeter på längden då jag tycker att det är snyggt med långa tröjor.

Sen kom jag ihåg att använda mina nya namn- och tvättrådsetiketter som jag köpt från Oneexter! Perfekt nu kan jag namna barnens hemsydda kläder!

Hoppas ni haft en trevlig helg! Snart börjar ännu en intensiv vecka med jobb/hämtning/lämning/träning/matlagning/hushållsarbete och kanske lite sömnad också :-D

3 kommentarer:

  1. Det är kul när mönster går igen!

    SvaraRadera
  2. Härliga plagg! Ugglor är verkligen superfina, och populära nu. Höll på att köpa en uggledisktrasa igår på Lagerhouse, men hejdade mig ;)

    SvaraRadera
  3. Jag tröttnar heller aldrig på det :) Syr fortfarande av det tyget och min grabb har en Småfolktshirt i gult med ugglorna (som båda hans systrar också haft).

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!