lördag 2 juli 2011

Mina egendesignade tyger har anlänt!

Tror ni jag blev glad igår när brevlådan var fylld av tyg, inte vilka tyger som helst utan de jag designat åt GEKKO! Wow så häftigt att de äntligen är här, och de är så fina! Även om jag inte hade tid var jag tvungen att "slänga ihop" ett linne till mig själv, å som ni vet går det inte att stressa ihop något, allt gick fel... men men här har ni det på bild i nya tyget och med en söt namnlapp i sidan från 3exter.

Det kanske ser lite brett ut och det är det för jag gillar inte när det är tajt om magen :-D
När barnen såg grodtyget ville de genast ha varsitt linne, så det har jag också sytt, men det bloggar jag om en annan dag!

Mönster: Ottobre men gjort den vidare i sidorna
Tyg: från Gekko

11 kommentarer:

 1. Förstår att du är glad! Och det där tyget är så galet snyggt!

  SvaraRadera
 2. Jättefint tyg!
  Kan man bara köpa det via Gekko, det blir ju så vansinnigt dyr frakt?

  SvaraRadera
 3. Paula: JNY design kommer att ta in det, men de har semester snart så jag antar att de finns där till slutet av sommaren?

  SvaraRadera
 4. Underbart linne! Tyget är super, kul med ett tyg som även kan gå hem hos lite äldre barn och vuxna. Längtar till det går att beställa från Jny:) Vad kul det måste kännas för dig som designat tyget!

  SvaraRadera
 5. Så snyggt tyg! Och linnet ser fint ut det också :)

  SvaraRadera
 6. Yuhuuuu! Visst är det kul!!? Skulle önska jag hade hunnit sy i det själv med! :-) Ska bli jättekul att se grodlinnen! Till veckan hoppas jag hinna sy lite själv! :-)

  Tack tack för din fantastiska hjälp!

  SvaraRadera
 7. Urfint är det!! Förstår att du (och Gecko) är nöjd!! Längtar efter att få köpa hem det själv. Roligt att det passar så bra till både stora och små!

  SvaraRadera
 8. Grattis till dina egendesignade tyger, detta är nog favoriten enligt mig! Passar fint som linne, blev fint med rosa detaljer, kul!

  SvaraRadera
 9. jag kan inte ens föreställa mig den känslan!! Grattis!!

  SvaraRadera
 10. Ljuuuuvligt!! Grattis igen, Malin - detta är ju värd!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!