måndag 4 juli 2011

Grodlinnen till mina killar!

Tyget anlände på fredagen och trots tidbrist var jag tvungen att sy till killarna då båda blev förtjusta i det gröna tyget med grodor. Även min stora kille ville ha ett linne, ni som följt bloggen kanske kommer ihåg att han är rätt kräsen och helst vill ha köpekläder så jag blev jätteglad när han tyckte om tyget. Så jag sydde på kvällen och hängde upp dem på en galge i syrummet. När vi vaknade på morgonen sprang killarna in i rummet och ville ha på sig kläderna på en gång. Måns klättrade upp på stolen och såg så glad ut som ni ser på bilden.
Sen skulle  jag fota killarna... å boy vilket projekt. Jag är uppvuxen med två systrar och en ensamstående mamma, alltså en tjejliga och vi brottades aldrig utan hade det ganska så lugnt hemma... nu har jag två söner och en man som är lika busig som småkillarna, vilket ös det är här hemma. Se bara bilderna ovan jag bad om en bild på dem i trappan, men det gick verkligen inte att sitta stilla och titta in i kameran, de var tvungna att brottas lite också :-D Jag kommer nog aldrig att förstå mig på det andra könet ;-)

Angående grodtyget så tror jag att tanken var att trycket skulle vara större så jag var lite förvånad när det damp ner i brevlådan, MEN jag blev glatt överraskad det var verkligen fint med litet print! Det finns så många tyger med stora tryck så detta blir ett fint komplement i tygvärlden. Dessutom kommer det att passa väldigt bra på minikläder så trycket verkligen får plats. Trycket sprider sig över tyget som ett mönster och när man tittar till på det upptäcker man grodorna och näckrosbladen - i like!

Tack för alla fina kommentarer inlägget nedan! Jag blir så glad för era fina ord!

Mönster: Ottobre
Tyg: Gekko 

4 kommentarer:

 1. Så fina dem är i sina snygga linnen. Perfekt m olika färg på kantning, så vet man vem som är vems. Småler när jag läser om pojkarna dina och fototagningen, här ska det också brottas i tid oh otid.

  SvaraRadera
 2. Såå fina! Måste kännas fantastiskt att få sy i "sitt eget" tyg dessutom :)

  SvaraRadera
 3. Vilka jättefina linnen. Vill även passa på att erkänna att jag är helt kär i "dina" blomstertyger. De är absolut tyger som står på min "måste ha"-lista :D. Såg även att du gått och blivit fru så ett grattis är absolut på sin plats.....GRATTIS!

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt fint tyg och jag gillar att det är unisex, du är väldigt duktig!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!