söndag 3 april 2011

Godkända jeans

För det första har jag hunnit med att sy idag och för det andra så har jag lyckats sy ett par godkända jeans till femåringen - TJOHO! Hittade ett bra mönster i en tidning, satte dit bakfickor, nyckelhållare och band med rockgitarrer på, å då blev de GODKÄNDA. Jeanstyget hittade jag på Ohlssons och mudden är från JNY.

8 kommentarer:

  1. Coola! Förstår att han är nöjd! Måste fråga om du sätter någon extra resår i mudden i midjan? Tycker att det är svårt att få jeans med bara mudd i midjan att sitta uppe...

    SvaraRadera
  2. vilka fina... och med massor av härliga detaljer. Förstår att de blev godkända!

    SvaraRadera
  3. JuMel: nä ingen extra resår, men är petig på mudden den måste vara tjock och inte för lös i resåren å sen syr jag den ganska så tajt.

    SvaraRadera
  4. Supersnygga! Förstår att 5-åringen gillar dem. Coolt!

    SvaraRadera
  5. Übersnygga! Förstår att han blev nöjd! (fast det vet man ju tyvärr aldrig om de blir, oavsett hur snygga kläderna är...)

    SvaraRadera
  6. supersnygga muddisar med coola detaljer =)

    SvaraRadera
  7. Jättesnygga muddjeans! Jag måste verkligen försöka få lite tid till att sy ett par jeans med lite roliga detaljer.

    SvaraRadera
  8. TJOHO! Hittade ett bra mönster i en tidning, satte dit bakfickor, nyckelhållare och band med rockgitarrer på, å då blev de GODKÄNDA. Jeanstyget hittade jag på Ohlssons och mudden är från JNY sourcing fabric for clothing line , sourcing in textile industry ,

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!