torsdag 7 maj 2009

Titta ej under mattan!

Nu undrar ni säkert vart jag har tagit vägen... jag är på JOBBET! Började i måndags och det blir långa dagar hemifrån... 9 timmar på kontoret och två timmars pendlande... så just nu hinns det inte med så himla mycket på pysselfronten. Dessutom är mitt jobb lite kreativt så jag är ganska så mättat när jag landar i soffan på kvällarna.


Jag är en ganska så ärlig person som hela tiden måste tala om mina brister så att ingen tror att jag är bättre än vad jag egentligen är, därför kom jag på att jag verkligen behöver en tavla hemma med budskapet "Titta inte under mattan", för alla som kommer hem till oss anmälda tror att vi har det så städat och varje gång måste jag ursäkta mig med att jag har faktiskt städat två timmar innan ni kom.... men titta inte under mattan är ni snälla. Så en tavla får det bli så ska vi se om jag kan sluta tjata om städandet när vi får gäster, de får läsa själva och tolka det som dom vill, nu ska jag bara bestämma vilket typsnitt jag helst vill ha!

2 kommentarer:

  1. Ja, varför blir man så hysterisk när man ska få hem folk?! Jag blir galen! :-)

    SvaraRadera
  2. Hahaha! En sån tavla skulle platsa perfekt hos mig! För övrigt hittade jag precis till din härliga blogg den åker direkt in på min favvolista,, jisses vilka snygga byxor och hängselbyxor du gör!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!