torsdag 5 april 2012

Fortsätter med randigt

Jag kunde inte sluta att klippa i det randiga tyget och ville testa ett litet krås, vore ju fint att göra något liknande till mig själv. Men nu fick det bli ett prov i en liten linnebody. Sydde fast vid axeln men fick hjälp i sytråden, tack! Så nu är det bara att sy lite större!

Jag är inte så förtjust i att sätta KAM knappar i kantband, saknar sylen som ingick till tången, kanske därför som det blir så svårt. Hur gör ni som syr bodys hela tiden?

8 kommentarer:

 1. Men åh så fin! Utan syl vet jag inte hur du gör. Det måste du skaffa!

  SvaraRadera
 2. Fantastisk body - dette må jeg prøve å få til engang selv! Takk for super inspirasjon! Du må nok ha syl for å få inn knappene, hvis ikke blir det meget vanskelig :/

  SvaraRadera
 3. Den är ju bara sååå fin!

  SvaraRadera
 4. Åh så söt! Kråset blev en jättefin detalj utan att bli för puttinuttit. Måste nog också testa nåt liknande =). Håller med de övriga, det är nog svårt att komma igenom alla lager kantband om du inte har sylen för att "förborra" hål. Kanske du har något annat vasst hemma som du kan använda dig av?

  SvaraRadera
 5. Underbar body! Så fint med kråset!
  / Nettan

  SvaraRadera
 6. oj vad söt den blev.
  Mina barn var lite för stora när jag började sy på allvar så bodys fick jag aldrig chansen att prova...

  SvaraRadera
 7. Helt underbar!! Tar du möjligtvis beställning på en sån, fast med ärmar? Jag känner att den lille i magen skriker efter en sån där!

  SvaraRadera
 8. Superfint Malin!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!