söndag 25 mars 2012

Obloggade alster och sjukdom

Klövertunika i egenritat mönster. Tyg från Ohlssons.

Livebild på de två tunikorna.

Randig tunika i egen deisgn, tyg från Ohlssons.

Circle & Star som jag ritat åt GEKKO, randig baksida från Jofotex.

Frogs aqua som jag ritat åt GEKKO, här med blåa kantband, lite retorokänsla blev det på denna!

Kan inte vara sämre än alla andra, testar mig fram med kepsmössa, har inte fått till
ett bra mönster ännu... Blommor och edgy dots som jag ritat åt GEKKO. Zig zag från JNY.
Massor av bilder bjuder jag på idag. Hittade några i datorn och mobilen. Jag har ju varit sjuk till och från de senaste två månaderna. Sist på listan är yrsel, fy bubblan säger jag! Att allting ständigt gungar hela dagen är riktigt hemskt, ibland gungar det mer och i bland mindre. Två beösk hos akuten har det blivit när jag mått som sämst. Men nu har vi hittat källan, det var inte virus på balansnervern som det trodde först utan det är min rygg/nacke som inte mår så bra (ingen idé att gå in på det mer då jag inte kan så mycket) Har i varje fall påbörjat behandling hos en kiropraktor. Att sitta framför datorn/symaskinen är egentligen ingen bra idé just nu, men samtidigt måste jag jobba. Men då jag vet var felet sitter och vad jag gör för fel för att bli dålig hoppas jag att jag kanske kan sitta en liten stund.

5 kommentarer:

 1. ojojoj... låter inget trevligt det där, hoppas du blir helt frisk snart! Fina saker du har sytt, gillar klövertunikan lite extra, är inne på klöver just nu :-)

  SvaraRadera
 2. ååå...Urs, Jag kan skriva under på att jag vet hur det känns. Har du hittat en bra Kiropraktiker? Annars älskar jag ju min, Håkan;) Du är så duktig! Puss på dig min systeryster

  SvaraRadera
 3. Men hua det lät verkligen inget vidare, hoppas du blir bättre fort! Mkt fint du gjort! Kram

  SvaraRadera
 4. Usch vad läskigt med yrsel. Och typiskt när det påverkar ens stora intressen. Mycket fina grejer har du sytt i alla fall. Hoppas du blir bättre snart och att kiropraktorn hjälper.

  (jag väntar på dina bruna/rosa-blommor och gröna grodor som jag beställde förra veckan, så fina!)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!