torsdag 29 mars 2012

frk Rosette lanserar en ny produkt!

Det händer ju att jag jobbar med lite allt möjligt bakom kulisserna. Tack vare bloggen har jag kommit i kontakt med många underbara människor som tror på mig, jag börjar med att tacka er, ni vet vilka ni är hoppas jag!

Låt mig få presentera frk Rosettes nya produkt - en passväska. Denna väska kommer under våren att säljas till Bonniers kunder men även på frk Rosettes kommande hemsida! Ni kanske känner igen den, jag sydde en liknande förra sommaren och Bonnier tyckte så mycket om den så vi satte den i produktion!

Tygmönstret har jag ritat själv med inspiration från föregångaren. Väskan formgav jag efter mitt egna behov, en passväska med två fack ett på mitten och ett högst upp, för att få plats med boardingpass, plånbok och pass. Tanken är att den även ska användas under resan som en handväska/strandväska för de viktigaste sakerna.

Det är så kul att formge och producera en helt egen produkt! Sanningen är den att vi har producerat två produkter men den andra produkten får ett helt eget inlägg!

12 kommentarer:

 1. Åh va roligt! Den är jättefin din passväska.

  SvaraRadera
 2. Men oj, jag blir alldeles tårögd! Så roligt för dig Malin, du är ju verkligen duktig och fantastisk formgivare. Jag håller alla tummar för att det ska bli en succé! Tummen upp för dig!

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt Malin! Grattis - åh vad glad jag blir för fin skull! Men inte förvånad, så imponerad jag är av dig!

  SvaraRadera
 4. Så kul! Förstår att denna produkt blev upptäckt. De passväskor brukar ju annars inte se så rolig ut. Denna är supersnygg! Grattis!

  SvaraRadera
 5. Grattis!!!! Jätteroligt, vilken grej! Ska se till att köpa en sådan nästa gång det är dags att resa någonstans.

  SvaraRadera
 6. Wow! Inte konstigt att Bonnier ville ha den, både modellen och tyget är helt underbart!

  SvaraRadera
 7. Åh! Vad kul att du får satsa på något sånt här! Hejar på dig! /sytok

  SvaraRadera
 8. Å grattis vilken kul grej! Jag kommer ihåg när du visade det fina mönstret på FB-sidan :).

  SvaraRadera
 9. Vad roligt Malin! Grattis! Du är verkligen begåvad och har en träffsäker stil i allt du gör. Lycka till med försäljningen!

  SvaraRadera
 10. Jag har ju verkligen missat några inlägg i din blogg på sistone ser jag! Denna är helt underbar! Nu behöver jag inte sy någon sån själv, jag köper hellre en från din webshop! :-)

  SvaraRadera
 11. Vad roligt för dig! Och jag som ska till utlandet två gånger under hösten fick lite inspiration att sy en till mig själv! Fast det får nog räcka att passet och boardingkortet får plats...kanske ett lipgloss också, annars blir det en stor väska att ha om halsen om min plånka ska få plats också...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!