lördag 24 december 2011

Sew along - färdig väska!


Jag gick i mål, mitt mål med väskan var att bli klar innan jul och det blev jag! Vilken rolig utmaning detta var, jag har lärt mig massor! Stötte även på några hinder, det första var att välja tyg, fick bara ta vad som fanns hemma och jag visste att fodret skulle sticka ut så det rosa Tilda tyget var ett självklart val. Men att hitta ett yttertyg var svårare, visste vad jag ville ha men det fanns inte hemma, ville ha ett mörkt, enfärgat karaftigt tyg, men det hittade jag inte! Däremot hittade jag ett gammalt tyg från åhléns i gömmorna, och det var kraftigt, snyggt och grafiskt. Två tyger som jag gillar, trots att jag gillar kontraster kändes så olika så jag var osäker på om det grafiska skulle gå ihop med det hysteriska gulliga rosa!

Jag chansade och klippte ut delarna, hade ingen koll på vad som var vad eller vad de skulle användas till så det var spännande att sy väskan och se vad det blev!

I det stora hela är jag nöjd med väskan och kontrasterna mellan tygerna blev toppen, sydde t.o.m en matchande mobilväska!

Jag kommer absolut att vara med i nästa Sew along!

5 kommentarer:

 1. Superfin blev din väska! Kul att ha hittat hit via Sew-Alongen!

  SvaraRadera
 2. Så fin den blev. Gillar det matchande fodralet också! Kul att du hänger med på nästa runda också!

  SvaraRadera
 3. Jag bara häpnar! Det har sytts så många snygga väskor i så härliga tyger. Här är en till :))

  SvaraRadera
 4. Skitsnygg! (om man får säga så...;-) ) Gillar kontrasterna.

  SvaraRadera
 5. Hej! Tjusig väska!

  Jag är på panikjakt efter just det svart-vita åhlénstyget som du sytt väskan i. Det råkar inte vara så att du fick en snutt över och har lust att sälja/byta det med mig? Hör av dig i så fall, jag skulle bli mycket glad om så vore!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!