tisdag 23 augusti 2011

Tröjmönster sökes!

Är det någon som kan tipsa om ett riktigt bra tröjmönster? Typ något ni sytt från Ottobre el dyl som är bra. Spelar ingen roll om det är ranglan eller vanlig tröja, men gärna långärmat. Hade ett ok Ottobre mönster men när jag gjorde en mindre tröja efter samma mönster tyckte jag att tröjan blev oproportionerlig.

7 kommentarer:

 1. Är nöjd med raglan tröjan från senaste Ottobre men har även fler favoriter som jag inte minns från vilket nummer. Kolla min blogg om du orkar så kan du kanske få nått tips där.

  SvaraRadera
 2. Långärmad vanlig: Ottobre 1/2010, modell 22.
  Kortärmad raglan: Ottobre 3/2010, modell 18.
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Meeeen, vad söt!
  Jag tycker Ottobres creative workshop 301 är bra, fast det är möjligt den liknar rätt mycket på den som ska vara i 1/10, har inte testat det mönstret.

  SvaraRadera
 4. Tack! Alla såg bra ur, raglanen i senaste såg ju fin ut! Synd bara att jag behövde i storlek 86.

  Det jag inte sagt är att jag klippte ut tre tröjor, sydde en och insåg att mönstret var dåligt - ska inte göra så nästa gång :-D

  SvaraRadera
 5. Jag kör alltid Ottobre creatives mönster. Tycker att de funkar jättebra. Brukar förlänga "killmodellen" någon cm.

  SvaraRadera
 6. Sitter här å tittar på dina fina tyger å funderar på vad deska bli... Vill så gärna sy en spetskofta i de båda blommiga... Funderar på att beställa en bit till å göra den till mig själv....har ju ingen tös å sy till:( 1/10 är tyvärr den jag blivit av med annars kunde jag ritat åt dig...

  SvaraRadera
 7. Jag vill gärna tipsa dig om några symönster som jag säljer.
  http://www.fagert.se/shop/farbenmix-antonia
  http://www.fagert.se/shop/kwik-sew-3863

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!