tisdag 7 juni 2011

Swettisjacka

Stora sonen har fått för sig att man faktiskt kan ha både swettisjackor och luvjackor, att hans mamma kanske kunde sy en var dock lite svårare att förstå. Hittade mönstret i en Ottobre, men blev inte så nöjd, den var klurigt att sy på vissa punkter, Ottobre har så dåliga texter tycker jag, sen blev den i kortaste laget i midjan också, ska nog inte sy denna modell utan ska testa ett enklare mönster som jag kan bygga vidare på istället. Men nu har jag dragkedjor så nu kan jag testa att sy fler!

Mönster: Ottobre
Tyg: Ohlssons
Dragkedja från Bibbi

6 kommentarer:

 1. Jag tycker den ser jättefin ut!

  SvaraRadera
 2. Men den är suveränt snygg!!! Har samma erfarenhet som du av en svettisjacka från Ottobre - att den var väldigt kort i midjan.

  SvaraRadera
 3. Men så snygg! vad pilligt den ser ut att ha gjort den, bra jobbat! synd att den är för kort då...

  SvaraRadera
 4. Snygg och välarbetad! Synd att du inte är helt nöjd, du måste ha lagt ner en hel del tid på den. Letar själv fortfarande efter ett lämpligt mönster på något liknande med eller utan huva...

  SvaraRadera
 5. Den är otroligt snygg! Verkligen. Vilken tuffing!

  SvaraRadera
 6. Jag är så dålig på att kommentera hos er andra nuförtiden men nu ska jag passa på. Wow vilken fin jacka. Skitsnygg!! Och vilka ursnygga designer på tyger du lyckats få fram. Blir så sugen på att köpa, men mitt tygförråd svämmar över och jag har lovat mig själv att bara köpa loppistyger nu ett tag...under tiden som jag betar av lagret. Men eller hur är det så att man aldrig riktigt hinner beta av i samma takt som nya tyger rullar in :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!