torsdag 19 maj 2011

Tyck till!


Med spets i mitten.


Lite olika rosettfärger.


Med rand i mitten.
 Här kommer ett gäng frk Rosette mössor i höstens grundfärger. Vad det blir för färg på rosetterna har jag inte riktigt bestämt ännu, tog bara från tyger som jag har hemma. Vad tycker ni blir snyggast; färgglad rosett eller dovare rosett?

Jag har även satt spets på några och randigt på några rosetter, här tänkte jag att man kan välja själv. Det går även att få enfärgade/mösntrade band.

Så vad tycker du? Vilken är din favorit?

(Kvällsfotografering så ljuset blev inte det bästa)

10 kommentarer:

 1. Jag tycker det var snyggast med randigt i mitten på rosetten. Kan inte välja en favorit - gillar den brun-blå och den rödrandiga med svart rosett lika mycket :)

  SvaraRadera
 2. Min favorit är heltklart Svart/vita? med rosa rosett,ååhh kan du skicka över lite sy kunskaper till din kära systerdotter? hehehehe :)

  SvaraRadera
 3. Men åh, så många olika fina kombinationer. Jag kan inte välja! Om jag verkligen anstränger mig och funderar så gillar jag kanske den brunrandiga med blå rosett, eller den rödrandiga med brun rosett.

  Jag såg mössan hos Ebba för ett tag sen och kan verkligen tänka mig att du fick massa nya kunder då. Kul!! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag gillade de översta tre bäst! gillar verkligen spetsen som "knut" liksom. en sån tror jag nog jag ska köpa av dig till hösten sen =)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker precis lika mycket om spets och rand, allt är väldigt fint matchat:)

  SvaraRadera
 6. Åh, min favorit är den grårandiga med rosa dov rosett och spets i mitten, ingen tvivel i mitt hjärta! :-)

  SvaraRadera
 7. Min favorit är rödrandig med svart rosett. Jättefina!

  SvaraRadera
 8. Vad olika vi är!! jag tycker alla är supersnygga, förutom kanske dem rödvitrandiga med svart rosett, jag tycker kontrasterna blir för hårda med vitt och svart på något sätt. Idén med spets i mitten tycker jag är lysande. Mössorna med spets har liksom en annan karaktär än de med rand.
  Riktigt fint. Skulle önska att jag också någon gång kom på en sån sak som dina mössor.
  Lycka till med försäljningen

  SvaraRadera
 9. Tack för era åsikter det är verkligen kul att läsa.

  Jag fick en beställning på en grå mössa med svart rosett där jag fick välja spets eller rand men då var jag tvungen att skicka bilder för det blev verkligen två olika mössor.

  I morgon ska jag ta bättre bilder i dagsljus. En mössa som är toksnygg IRL är den gråa med röd rosett. Den tegelröda med brun rosett är också mycket finare IRL.

  SvaraRadera
 10. Det var skitsnyggt med rosett överhuvudtaget ju. Inte sett dem förut, hoppas du säljer bra av dem! Jättecoola!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!