lördag 7 maj 2011

Tim i cirkustyg!

Nämen hon har sytt! Jajjamensan, ett helt linne blev det! I finaste cirkustyget från Gekko och turkos mudd från Dollys. Jag tycker verkligen att brunt och turkost är så fint. Att stora killen dessutom mer än gärna ville ha linnet "fullt med bollar" på var ju toppen! Lillebror ska också få sig ett linne och båda killarna ska få varsin t-shirt också! Kalsonger borde jag väl också sy.

Anledning till att det har blivit så lite sytt på senaste är för att jag inte hunnit, har fixat lite hemliga projekt som ni får reda på senare, fast jag har sytt lite mössor på beställning, gjort massor med tavlor på beställning och sen har jag blivit träningsnörd så då försvinner mina kvällstimmar och sen har mannen min ändrat arbetstider vilket har resulterat i att jag varannan vecka är själv med killarna på em/kvällarna. Men å vad kul det är att sy när jag väl får lite tid och ork över!

6 kommentarer:

 1. Läckert linne, supersnyggt med turkost till det bruna :o)

  SvaraRadera
 2. man kan inte hinna allt här i världen :-) Men dethär blev väldigt snyggt iallafall...!

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt linne! Håller med om att turkost blir väldigt snyggt till brunt.

  SvaraRadera
 4. Åh, wow!! Det var verkligen roligt att se!! Ditt linne är jättesnyggt, och härligt med den lite ljusare turkosa färgen till! :-)

  SvaraRadera
 5. åh snyggt! har inte köpt detta tyget ännu, men är alltid sugen!

  SvaraRadera
 6. Va roligt. Nelly har en kjol i samma tyg med en ljusturkos mudd. =)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!