söndag 17 april 2011

Tunikan är klar och använd!

I dag sydde jag i de sista knapparna och sen åkte jag iväg på inredningsparty i nya tunikan. Den blev fin, men man ser kanske x antal kg tyngre ut i en tunika, bra om man vill dölja lite mage dock. Tycker om modellen och har redan ett tyg till nästa! Hittade inte likadana knappar så jag tog två olika och det blev fint det med.

Tyg: Ohlssons
Mönster: Sömnadsmagasinet (?)

10 kommentarer:

 1. Åh vad snygg! :) Blir så inspirerad att sy ngt till mig själv när jag ser din tunika.
  Var 17 köper man snygga tunikatyger? Stof & Stil?

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert tyg du sytt tunikan av! Använder själv en del mönster från sömnadsmagasinet och gillar ibland deras vuxenplagg. Din tunika är i alla fall jättesnygg på dig! :-)

  SvaraRadera
 3. Supersnygg!!! Det blev superläckert med de olika knapparna:)

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag bloggade om barnkläder i min inredningsblogg förra veckan. Beklagade över det trista utbudet av pojkkläder jämförrt med flickkläder hos de stora klädkedjerna. Blev tipsad om din blogg då och det är jag jätteglad för: vilken fantasi du har & så duktig du är! Jag har förstått att du bara syr till egen förbrukning? Vill tacka dig för all inspiration! Jag som för övrigt inte är kompis med symaskinen ska kanske göra ett försök ändå.. ;)

  TACK!
  Kram mia
  Ardisianyahem.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Nice! I like it!! Det var ju superfint med dom olika knapparna! Det blev genast mer personligt. Gillar både tyg och modell! Snyggt helt enkelt!! =o))

  SvaraRadera
 6. Jösses vilken produktiv människa du verkar att vara....kul!!
  Superfina grejer...kram Sofia

  SvaraRadera
 7. snygg tunika... och tyget är helt ljuvligt!

  SvaraRadera
 8. Jättefin tunika. Funderar också på att sy mig en tunika bara jag blir klar med de andra påbörjade projekten jag har på gång.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!