söndag 14 november 2010

Nattlinne? Tunika? Klänning?

I dag skickade jag iväg killarna på farsdagsfirande och vann några timmar själv hemma, hade stora planer att sy en hel del. Allt jag åstadkom är klänningen ovan :-D Var ju tvungen att städa, tvätta å fixa lite också.

Några missöden stötte jag också på, lyckades tyvärr klippa det ena tyget åt fel håll, vet inte hur det gick till, hoppas det inte syns för mycket efter användning och tvätt. Den blev ju fin, men när jag sätter på mig den känns det som att jag bär på ett nattlinne... å längden får nog räknas till klänning och inte tunika. Jag kanske måste hitta på något med stycket vid bysten, det är lite för enkelt, kanske en lite blomma eller något annat kan få den att kännas mer som en klänning än nattlinne? Eller så låter jag den vara som den är och bär den hemma som mysklänning.

Mönster: Ottobre dam
Tyger: SOS och MG tyger.

10 kommentarer:

 1. Jag tycker den ser hur fin som helst ut och liknar inte alls ett nattlinne! Hade som alltid varit kul att se hur den ser ut på...

  SvaraRadera
 2. Snygg! Kul med de olika mönstrade tygerna.

  SvaraRadera
 3. Superfin!!! Vilken Ottobre-tidning har det mönstret?

  SvaraRadera
 4. Ser jättefin ut! En scarves kring halsen kan du ju bära om du skulle känna dig osäker, då är det absolut en klänning!

  SvaraRadera
 5. JuMel, var är fotografen när jag behöver honom :-D Ska försöka att få till livebild på denna å de andra :-D

  FridoLi: Nr 5 2009 har mönstret! Jag har dock lagt till muddar på min.

  Singh: Å en sjal var ju en bra idé det ska jag testa!

  SvaraRadera
 6. Verkligen snygg! Jag tycker om de långa muddarna!

  SvaraRadera
 7. Den var ju supersnygg!

  SvaraRadera
 8. jättefin, med rätt grejer till kommer den inte alls se ut som ett nattlinne. Kanske ett långt halsband med nån färg i?

  Men du, du kan väl inte vara missnöjd med att "bara" sy en klänning på några timmar!? Jag är nöjd om jag får ihop en klänning på en dag;-)

  SvaraRadera
 9. Jättefin klänning!
  Du kan alltid köpa en stor blomma(hårspänne med clips) och sätta på för dekoration, kanske svart? Jag skulle gärna ha en sån klänning :)
  Nettan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!