fredag 22 oktober 2010

Mot nya äventyr!

Tack för alla som GILLADE oss hos IKEA Garderob, vi gick dock inte vidare. Så nu siktar jag mot nya mål, tänkte försöka mig på lite tunikor till mig själv, har lite fina tyger från SOS som behöver klippas i! Har även lite "vänner beställningar" som måste betas av. Trevlig syhelg!

11 kommentarer:

 1. Klart du ska sy tunikor, verkar bli fina! Ser fram emot resultatet... :-)

  SvaraRadera
 2. Ser ut att bli snyggt det där!

  SvaraRadera
 3. åh, tänk om man var så haj som du på det här med bildredigering/layoutande och sånt =)
  du har en sådan snygg blogg!!
  och dina vuxenkläder ser jag verkligen fram emot att få se!

  SvaraRadera
 4. Ser mycket proffsigt ut, ska bli kul att se resultatet.

  /MIa :)

  SvaraRadera
 5. Så lite så :)
  Kläderna var ju underbara!
  / Nettan

  SvaraRadera
 6. Åh vad duktig du är på det där med bildredigering. Får man lov att fråga hur du har gjort? Har du arbetat med en så enkel metod som lager kanske eller är det mer avancerat än så?

  SvaraRadera
 7. Slänger in en kommentar till för jag glömde prenumerarea så jag inte missar ditt svar.

  SvaraRadera
 8. Krokkofin: Tack, jag har inte jobbat med lager, har arbetat i Illustrator, med mönster. Bara gjort en enkel mönsterruta där mönstret inte ligger helt hundra, men kände inte att det behövde vara så exakt på en skiss.

  SvaraRadera
 9. Hej igen och tack för ditt snabba svar. Är Illustrator ett fotoprogram? Vet du om det kostar eller är nedladdningsbart helt gratis?

  SvaraRadera
 10. Nä Illustrator är inte ett redigeringsprogram för fotografier. Det är ett vektorbaserat program för vektorbilder, ex illustrationer, logotyper mm. Du kan tex ta in ett foto i iliustrator men redigeringen har du då redan gjort i ex Photoshop. Jag har fullversionen av hela CS3 suiten, men man brukar kunna ladda ner en trial för att testa programmet. Det kan dock vara svårt att rita med vektorer om man inte läst på innan eller blivit lärd.

  SvaraRadera
 11. Härliga mönsterkombinationer!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!