torsdag 9 september 2010

Hästar i mängder

En kompis-kompis frågade om jag ville sy upp lite kläder til hennes son i en massa tyger hon hade fått tag i. Ja finns det bara tyg så har jag inget emot att sy lite :-D Här ovan syns det röda hästtyget som jag även har i blått och vitt, hon lämnade även in lite tyg med dalahästar på och ett blått med gula kronor på.

Ovan syns en munktröja som jag fick fixa en egen lösning på sprundet då jag inte alls hängde med i Ottobres beskrivning. En mössa i eget mönster, byxorna är i grunden Ottobre med lite mudd och ficka. Bodyn är faktiskt min första body och antaglegen den sista...

9 kommentarer:

 1. Å vilka fina tyger!! Avis!! =o)
  Å såklart är kläderna jättefina också!!

  SvaraRadera
 2. oj... vilket härligt set :-) Gillar nya layouten på din sida med...!

  SvaraRadera
 3. ¨Åh så fina tyger och så bra du lyckats med att få ihop det. Jättetjusigt.

  SvaraRadera
 4. Så fint! Det är kul med annorlunda tyger, detta har jag aldrig sett förut.

  SvaraRadera
 5. Stod i tygaffären och funderade på om jag skulle köpa lite mönstrad trikå vill så gärna prova sy bodys. Men insåg att jag har alldeles för mycket tyger som ligger och väntar på att bli något innan jag försöker mig på att sy i trikå.
  Har du någon bild på skåpet på bloggen? Jag funderar på också på att klä insidan bara men kanske blir det rörigt då det hänger massa kläder i.
  Ha det bra
  Mia

  SvaraRadera
 6. Åh vilket tyg! Vart kommer detta ifrån? Hmm, det där med body har jag funderat på men tror jag kommer blir besviken och arg på mig själv... jag tycker din ser fin ut iaf! Och din sida har verkligen blivit SNYGG! Har du bytt hela mallen eller kan du html-språk liksom...?!

  SvaraRadera
 7. Fina kläder i fint tyg!

  Passar på att säga vad fint du har ordnat bloggen!

  SvaraRadera
 8. Är super-dupernöjd med alla fina kläder du gjort Malin! Du är toppen!

  SvaraRadera
 9. Men du så snygga grejer å underbart tyg! Kan hon inte langa;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!