tisdag 16 mars 2010

Hittar inte...


...tiden. På kvällarna är jag för trött och på helgerna vill jag umgås med min familj, samtidigt vill jag sy. Just nu syr jag på ett överdrag till en bilstol och en kjol som ska ges bort på söndag. Jag har inte slutfört något projekt sista veckan så i dag bjuder jag på en bild på kjolen som snart blir klar hoppas jag.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Ja, ungefär så där känns det för mig också! Jag gick nyligen från 100% mammaledig till 100% jobbande... på kvällarna känner jag mig tok-asocial om jag gömmer mig i syrummet. Och på helgerna vill jag bara vara med familjen...
  Men men, det kommer väl andra tider också! Skönt att få längta efter att sy också :-)

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen mig! Är supertrött på kvällarna efter jobbet och på helgen är det fullt upp med annat! Tid är en bristvara, tyvärr!

  SvaraRadera
 3. Säker i bil2010-03-17 09:38

  Du gör så mycket fint men läs gärna nedanstående text!

  Om klädseln till skyddet/stolen inte längre går att få rent så finns det ny klädsel att köpa hos din återförsäljare. På grund av flamsäkerhet så ska du aldrig försöka sy ett eget överdrag till babyskyddet, bilbarnstolen eller bältesstolen/kudden.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar verkligen det du gör! Och jag är imponerad av de fina bilderna med text som du gör till bloggen!

  SvaraRadera
 5. Vet hur det är...
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 6. Säker i bil: Men vad bra att du sa det, känns så självklart när du nämner det, jag har meddelat beställaren om detta så jag tror inte att jag syr klart!

  Simsalabim: Tack :-D

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!