söndag 31 januari 2010

Snart ett år äldre

Snart fyller yngsta familjemedlemmen två år så jag passade på att ignorera min dunderförkylning och sydde ett par kalasbyxor till honom. Dom uppskattades och han ville ha på sig dem på en gång. Tanken är att han ska få en liten väst till, vi får se hur det bli med en saken... tyget till byxorna köptes innan jul, det skulle bli byxor redan då.

Jag har fått två nya skrivbord till hobbyrummet så nu vill jag bara sitta här inne och sy, så befriande att ha stora bord med ytor at klippa på!

Tyger: Dollys
Mönster: Ottobre nr4 2007

12 kommentarer:

 1. Superfina! Och grattis till lillen!

  SvaraRadera
 2. jättefina!
  Vi har en liten som fyller 2 här om två veckor, så kanske borde även jag fundera på födelsedagsstassen.

  Jag ser fram emot bilder på hur det ser ut i syrummet efter nytillskotten i skrivbordsväg också :)

  SvaraRadera
 3. Vad snygga byxor. Riktigt stiliga. Hade precis besök av en vän som fått en pojke häromveckan. Hon nämnde att hon inte hade så mycket kläder eftersom förstabarnen var en storasyster. Jag började fundera på hur ett riktigt pojkigt plagg kan se ut och rutigt är ju superstiligt även på en liten 56:a.

  SvaraRadera
 4. Krokkofin: Ja absolut, det är svårt med snygga killkläder, ska försöka mig på att skapa lite snyggt till mina killar!

  SvaraRadera
 5. Snygga brallor!!!
  Grattis också!! :-)

  SvaraRadera
 6. Looking good! Gillar tyget och de små detaljerna, som den enfärgade kanten på fickan! Vilken storlek har du sytt? Tyckte de såg så vida ut på mönstret, men dina ser ut att ha mer "lagom" vidd! Hoppas på livebilder också.

  SvaraRadera
 7. Singh: Jag gjorde dem faktiskt bredare än mönstret, men på nederdelen av benen, blev lite mer baggy då, tycker inte om Ottobres "ballongmoeller". Jag har sytt i stl 92, livebilder kommer!

  SvaraRadera
 8. Snygga! De brallorna skulle min 2 årige son älska, han är helt galen i fickor:)

  SvaraRadera
 9. så coola! och vad skönt med så mkt skrivbordsyta!

  SvaraRadera
 10. Supersnygga! Förstår att de blev poppis med en gång!

  SvaraRadera
 11. Vilka jättefina byxor! Och vilken härlig blogg du har! Hit kommer jag gärna tillbaka. Om det är ok lägger jag in en länk till dig från min sida?

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!