torsdag 7 januari 2010

Någon som kan sticka?

Jag har länge funderat på att sy en varm rump- och lårvärmare i typ fleece, typ som en kjol, men tror inte att det blir så snyggt. Problemet är att jag alltid fryser om låren i kylan trots varm dunjacka så jag skulle behöva något som värmde mig och då tänkte jag att om jag kunde sticka hade jag kunnat sticka något som man bara satte på sig typ som en smal kjol, då skulle det kanske se ut som en varm kofta som stack ut nertill. Men jag kan inte sticka så därför frågar jag nu er mina kära bloggläsare, finns det någon som vill sticka detta åt mig? Maila då mig på litensysteryster@gmail.com eller lämna en kommentar. Självklart betalar jag om du inte vill exempelvis göra ett byte.

10 kommentarer:

 1. jag kan inte heller sticka men jag håller med om att det där är ett stort problem. Jag blir alltid jättekall om rumpa och lår!

  SvaraRadera
 2. hade varit kul å hjälpa dig, men kan typ bara sticka raka stycken =) lycka till i sökandet på rumpvärmaren.....

  SvaraRadera
 3. Jag har stickat för länge se'n

  http://www.ehnrot.com/blog/2008_10_01_

  Det är rätt lätt som att sticka en tjockare halsduk om ingen vill sticka åt er skulle jag stycka en tovad ylletröja ! lätt att sy o super varm !
  Lycka till !

  SvaraRadera
 4. Jag är en fena på att sticka - däremot hatar jag att sy, så allt som oftast blir mina färdigstickade alster liggandes i delar.... Men som sagt, jag stickar gärna om Du beskriver hur Du vill ha det - å själv syr ihop om det krävs.... Maila mig gärna!

  SvaraRadera
 5. Ps. Vill Du inte absolut ha kjolen stickad kan jag verkligen rekommendera Skhoops
  "termokjolar" (finns både med och utan dun, korta och hellånga): De har blixtlås hela vägen på båda sidor, är lätta att ta av och på (t.ex. utanpå kostymbyxorna till och från jobbet) och värmer bra. Kolla in www.skhoop.se. Jag är typ kär i min!

  SvaraRadera
 6. Hej,
  kikar in här på dina fina alster ibland, jag gillar verkligen din blogg!
  Tänkte bara lämna ett tips om en täckbyxe-kjol, men Lilla Pricken hann ju före. :-) Men en sån kan verkligen rekommeneras, dom är jättesköna, och ganska snygga också, och går utmärkt att ha även till jeans.

  SvaraRadera
 7. Men ni är ju för söta allihopa!

  Lilla Pricken: Den där kjolen var ju kanon, synd bara att de gick på över 1000kr, hade kanske investerat i en om jag bode högre upp i landet.

  Trollmamma: Men å vilken söt kjol du stickade, jag hade tänkt mig en längre. Jag var inne på att ta en stickad tröja men jag ägde bara en och den vill jag inte klippa sönder, men nu tror jag nog att jag ska gå till Myrornas på lunchen och se vad de har!

  Janna: Tack för fina ord och tipset!

  SvaraRadera
 8. Instämmer, kjolen är i dyraste laget (själv hittade jag min på rea för ungefär halva priset på Naturkompaniet för ett antal år sedan - ett tips så här i "mellandagsreatider"....). Lycka till med jakten på Myrorna - å välkommen att höra av Dig igen om Du behöver. =)

  SvaraRadera
 9. Vilken fin blogg du har!!! Lägger till dig i min lista :-)

  SvaraRadera
 10. hej, jag hade samma problem förut, nu kör jag med tight resårig kjol (fodral) när jag går ut. Kan också rekomenderas, lätt att ta av och på + får plats i väskan. köpte min på monki för ca 100 kr, har sett liknande på både hm och indiskan.
  mvh moi

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!