måndag 14 december 2009

Testat lite nytt


Jag har testat ett nytt mönster och nya tekniker. Jag har sytt en bodysuit, som jag hoppas passar mottagaren, ja alltså att han är lite knubbig, för jag tycker att den blev rätt så bred. Jag använde tyg från Jofotex och deras muddväv var verkligen tjock och härlig att sy i. Jag testade även en för mig ny teknik, tryckknappar och jag erkänner, jag förstörde en hel del knappar innan jag blev klar. Jag måste ge dena bodysuit betyget välgodkänt för det var nästan inget som strulade och det mesta gick som på räls ;-)

Tyg: Jofotex
Mönster: Ottobre, tror att det finns i senaste numret.

9 kommentarer:

 1. Underbar! Måste rekommendera Prymtång, det gör det så mycket roligare att fästa tryckknappar!!
  /Anna

  SvaraRadera
 2. jättefin! gillar verkligen tåg-tyget, MÅSTE köpa det själv!

  SvaraRadera
 3. Du är så duktig!

  SvaraRadera
 4. hej, så kul, tågtyget! Min lilla kille fick precis premiäranvända mitt gamla nattlinne i kväll. Nattlinne från 70-talet av tågtyget i grönt.

  SvaraRadera
 5. Hej, en liten fråga.. När du gör "kantningen" Uppe vid halsen och så.. Använder du vanlig mudd då lr?? Väldigt fint sytt =)

  SvaraRadera
 6. Johanna: Jo jag använder vanlig mudd och vanlig symaskin med vanlig nål, jag har tyvärr ingen coverlock eller vad det heter... men är på G att testa tvillingnålen :-D Men har inte vågat ännu...

  SvaraRadera
 7. hehe okejj. Tack så mycket =D

  SvaraRadera
 8. Mottagern älskar den, men har inte hunnit prova ännu. Så fort han gör det kommer bildbevis :-D Kram och tack igen för senast!

  SvaraRadera
 9. Älskar tågtyget! :0) Tack för kommentaren! Tyget jag sytt mina jeans i är från Stoff och stil. Ett tunt skönt stretchtyg.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!