lördag 4 februari 2012

Coffee date dress - klar

Min coffee date dress är klar! Den blev klar för någon helg sedan, men jag har inte hunnit att blogga om den, fick inte till några bra bilder så jag tänkte fota om, men det har jag inte gjort så nu valde jag den bästa jag kunde hitta. Kråset ser ut at sitta snett men det gör det inte, vet inte om det är jag som dragit upp axeln som får det att se snett ut?

Om några veckor fyller jag år då tänkte jag inviga den, om det så bara blir jag och mina killar som firar :-D Kommer att vara finast klädd vid middagen!

Tack Karin för att du drog igång Sew alongen!

9 kommentarer:

 1. Åh, den blev ju så fantastiskt fin! Jag är ju inte så bra i beige men kanske det får bli en liknande men med vit överdel till mig senare (om jag nu blir klar med första varianten någon gång).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, vill egentligen inte svara på den här kommentaren men tyvärr kan jag inte lämna en egen kommentar:( Hoppas att ingen blir sur för att jag gör så här! Ville bara säga att klänningen blev kanonfin! Har som ett mål i år att börja sy mera men jag tror inte att jag ska ge mig på så avancerade saker:)

   Radera
 2. Den är grymt snygg Malin! När jag ser den önskar jag att jag skulle trivas i sånna där klänningar! Igen tvekan om att du kommer vara snyggast klädd vid middagen:)

  SvaraRadera
 3. Supersnygg!!!!
  /Strömming

  SvaraRadera
 4. Den blev så himla fin Malin! Den kommer att göra succé på kalaset :)

  SvaraRadera
 5. Åh, den här är ju fantastisk! Finns den att beställa? :-)

  SvaraRadera
 6. Åh, vad fin din blev! Min ligger halvklar i skåpet och kommer kanske aldrig bli färdig... /Nilla (sytok)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!